ΠΟΛΟ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 13-7

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 13-7
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 13-7 επί του Παναθηναϊκού στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και έκανε έτσι το 1-1 στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης. Έτσι, η τρίτη θέση της Α1 πόλο των ανδρών θα κριθεί σε τρίτο ματς.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 νίκες στη σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Aνδρών καθώς επικράτησε με 13-7 απόψε, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να προηγηθεί με 3-1. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε γρήγορα με ένα επί μέρους 4-2 οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 5-5.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σολανάκης. Ο παίκτης ο οποίος ήταν καθοριστικός και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων πέτυχε συνολικά έξι τέρματα και οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους 5-1 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Το τελικό 13-7 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Έτσι η σειρά θα κριθεί στον τρίτο και τελευταίο αγώνα την Δευτέρα 28/4 στις 17:30 στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο Iλίσιο κολυμβητήριο.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 4-2, 5-1, 3-1

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ., Κόχειλας Ι. 1, Προσινικλής 1, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας 1, Σολανάκης 6, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κόχειλας Ν., Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Τζαβάρας 1, Φώσκολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ