ΠΟΛΟ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 9-8

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 9-8
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο παιχνίδι για την κατάληψη της τρίτης θέσης αφού επικράτησε με 9-8 επί του ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη το δεύτερο ματς της σειράς. Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιώργο Αφρουδάκη.

Πράσινο χρώμα είχε ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση. Το "τριφύλλι" επιβλήθηκε με 9-8 επί του δικέφαλου του Βορρά και έκανε το πρώτο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους νικητές ξεχώρισε ο Γιώργος Αφρουδάκης ο οποίος πέρα από τα δύο τέρματα που σημείωσε είχε και το καθοριστικό μπλοκ στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας πολύ καλές λύσεις στην επίθεση κατάφερε γρήγορα να προηγηθεί με 3-0. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παίκτη παραπάνω και με τρία γκολ από τον Σολανάκη ισοφάρισε γρήγορα.

Κάπου εκεί μίλησε ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο έμπειρος φουνταριστός με δύο τέρματα για σεμινάριο κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους πράσινους στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου (5-3). Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου αφού παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο οκτάλεπτο καμία δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε στον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι και πάλι στα ίσα (6-6). Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με ένταση αφού δεν μέτρησε γκολ του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αποβλήθηκε ο Κομάντινα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με γκολ του Κόλιανιν για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Ο Παπαδόγκωνας απάντησε αμέσως, για να έρθει ο Στελλάτος να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό με 8-7.

Ο Γιάννης Κόχειλας με ατομική ενέργεια έφερε το ματς και πάλι στα ίσα. Εκείνος που χάρισε τη νίκη στους πράσινους ήταν τελικά ο Παπαδόγκωνας με ένα εξαιρετικό σουτ από την περιφέρεια. Ο ΠΑΟΚ στην τελευταία του επίθεση έπαιξε με παίκτη παραπάνω αλλά ο Γιώργος Αφρουδάκης έβγαλε μεγάλη άμυνα.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η τέταρτη στο LEN Trophy.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο Κομάντινα για έντονη διαμαρτυρία και εξύβριση στους διαιτητές και δεν θα αγωνιστεί στον δεύτερο μικρό τελικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-3, 0-0, 1-3, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν., Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Σπυρόπουλος, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γερακούδης, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Πανταζόπουλος, Χατζηστεφάνου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι. 1, Προσινικλής, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπεζιλιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ