ΠΟΛΟ

Πάλεψε και έχασε η Βουλιαγμένη

Πάλεψε και έχασε η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη δεν θα διεκδικήσει το LEN Trophy. Γνώρισε την ήττα με 9-8 από την Πάντοβα στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 στην Ιμπέρια.

Η Βουλιαγμένη δεν θα γεμίσει φέτος την ευρωπαϊκή τροπαιοθήκη της. Η ομάδα του Κώστα Δήμου αποκλείστηκε από τον τελικό του LEN Trophy.

Στον ημιτελικό του Final-4 της Ιμπέρια γνώρισε την ήττα με 9-8 από το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, την ιταλική Πάντοβα, ομάδα ωστόσο που έχει πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του καμπιονάτο.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης μπήκε "μουδιασμένα" στον αγώνα και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τις Ιταλίδες.

Η Βουλιαγμένη είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα στον παίκτη παραπάνω στην τελευταία επίθεση, αλλά οι παίκτριες της δεν κατάφεραν να κάνουν σουτ.

Η Πάντοβα είχε διαμορφώσει νωρίτερα το 9-8. Η Βουλιαγμένη είχε ισοφαρίσει σε 7-7 και 8-8 με τη Χριστίνα Τσουκαλά και την Αντιγόνη Ρουμπέση αντίστοιχα.

Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί το Μεγάλο Σάββατο (11/4, 20.30) στο παιχνίδι για την 3η θέση με αντίπαλο την ηττημένη του ζευγαριού Ιμπέρια-Ζέντες.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-1, 2-4, 2-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΤΟΒΑ (Σ.Ποστερίβο): Τεάνι, Λ.Μπαρζόν 3, Σαβιόλι, Γκοτάρντο, Μαρτίνα, Κιερόλο 2, Μίλιο 1, Ντάριο 1, Φεντερίκα, Αναλίσα 2, Νέντσα, Λατσιαλάντα, Α.Μπαρζόν.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου):Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη, Μάμογλου 2, Πρωτόπαππα, Ξενάκη, Μαυρωτά, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου, Διαμαντοπούλου 1, Μελιδώνη, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ