ΠΟΛΟ

Οριστικά στον Ολυμπιακό η Ασημάκη

Οριστικά στον Ολυμπιακό η Ασημάκη
INTIME SPORTS

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή της προηγούμενης ομάδας της, της Βουλιαγμένης.

Η μεταγραφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη στον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε στις 30 Ιουνίου. Στις 20 Φεβρουαρίου οριστικοποιήθηκε πλέον η παραμονή της κορυφαίας πολίστριας στον κόσμο το 2011 στις "ερυθρόλευκες".

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή της ομαδας που ανέδειξε τη διεθνή φουνταριστού, της Βουλιαγμένης, επικυρώνοντας τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη ισχυρίστηκε πως η παίκτρια δεν ήταν ελεύθερη για να πάρει μεταγραφή. Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) προχώρησε στην έκδοση δελτίου στην Ασημάκη, ενώ τον προηγούμενο Ιανουάριο "φούντωσε" ξανά η διαμάχη ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και στην ΚΟΕ με τη συμμετοχή της παίκτριας στον προκριματικό όμιλο της Euro League.

Η Ασημάκη έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η Βουλιαγμένη πάντως έχει γυρίσει σελίδα όσο και αν διατηρούσε ελπίδες, δίνοντας το σκουφάκι της φουνταριστού στην εξαιρετική Έλενα Ξενάκη.

Σε περίπτωση που η Βουλιαγμένη δικαιώνονταν στο ΑΣΕΑΔ, η Ασημάκη είχε απειλήσει πως θα πήγαινε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ