ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 9-8

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 9-8
INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη έφερε στα όρια του τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμό. Το σουτ του Μπλάι Μάλιαρακ έδωσε τη νίκη στους "ερυθρόλευκους".

Φέτος η Βουλιαγμένη είναι η μοναδική ομάδα που έχει κοντράρει τον Ολυμπιακό. Το είδαμε στη Βουλιαγμένη, το είδαμε και στο "Παπαστράτειο".

Με μεγάλη προσπάθεια ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο στην 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Το μοναδικό που χώρισε τις δύο ομάδες και τελικά έκρινε το παιχνίδι ήταν το γκολ του Μπλάι Μάλιαρακ από την περιφέρεια τρία λεπτά και 28 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Η Βουλιαγμένη χαράμισε τις τελευταίες επιθέσεις. Στο φινάλε του αγώνα ο Θανάσης Χρυσοσπάθης επιχείρησε να νικήσει τον Νίκο Δεληγιάννη, αλλά το μπλοκ του Κυριάκου Ποντικέα χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Θυμηθείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα

Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη επί της Έγκερ που τον διατήρησε στο παιχνίδι της πρόκρισης του Champions League, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αποσυντονισμένος. Με εξαιρετική άμυνα η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 3-1 και 5-3 με τον πρώην "ερυθρόλευκο" Μάριο Καπότση, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ.

Η ολοκλήρωση του β' οκταλεπτου βρήκε τη Βουλιαγμένη να προηγείται στο σκορ με 6-4. Δίχως λύσεις από την περιφέρεια ο Ολυμπιακός στράφηκε στην άμυνα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κράτησε τη Βουλιαγμένη δίχως γκολ για έξι λεπτά. Ο Γιάννης Φουντούλης, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, βρήκε... δίχτυα στην εκπνοή του γ'οκταλέπτου για να ισοφαρίσει σε 7-7.

Ο Χιώτης περιφερειακός έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο ματς με 8-7 τέσσερα λεπτά και 43 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα. Ο Χρυσοσπάθης απάντησε αμέσως (8-8) με τη Βουλιαγμένη να είναι σχεδόν άψογη στον παίκτη παραπάνω.

Η Βουλιαγμένη χρειαζόταν τουλάχιστον το βαθμό, καθώς διεκδικεί τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο. Παρέμεινε στην τρίτη θέση ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό (7-7 με τον Υδραϊκό). Ο δεύτερος Εθνικός ξέφυγε με διαφορά πέντε βαθμών μετά την επικράτηση του στη Χίο με 12-8.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-4, 3-1, 2-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 2, Δελάκας, Βλαχόπουλος, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης, Δερβίσης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Τσαλκάνης, Κοπελιάδης, Μασμανίδης, Λουιζίδης, Χρυσοσπάθης 3, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Ελμισιάν, Αλβέρτης, Καπότσης 4, Τίγκας, Καπετανάκης, Ζερδεβάς, Μαυρωτάς, Ποταμιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ