ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 17-5

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 17-5
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το φετινό αήττητο και την παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι "αιωνίων". Απειλείται η 4η θέση του Παναθηναϊκού.

Διπλή γιορτή στο "Παπαστράτειο"! Οι οπαδοί και οι υπάλληλοι στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών και μια μεγάλη σε έκταση νίκη με αντίπαλο τον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Μέχρι δε να τελειώσει ο αγώνας, είχαν ενημερωθεί και για τη νίκη του γυναικείου τμήματος στη Βουλιαγμένη και γιόρτασαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκε με 17-5 του Παναθηναϊκού για την 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και διατήρησε το αήττητο του φέτος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με 3-0, προτού ο Παπαδόγκωνας πετύχει το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο πρώτο οκτάλεπτο. Η διαφορά άνοιξε στα πέντε γκολ (7-2).

Οι "πράσινοι" μείωσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τη διαφορά στα τρία γκολ (7-4) με γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη στον παίκτη παραπάνω, όμως με ένα σερί 5-0 ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε γκολ, ενώ ο Χριστόδουλος Κολόμβος πρόσθεσε τέσσερα, τα δύο εκ των οποίων στην τελευταία περίοδο του ματς.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, αν το Αργοστόλι νικήσει την Κυριακή (14/4, 14.30) τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών στη Νέα Σμύρνη.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 6-2, 4-0

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Κολόμβος 4, Φουντούλης 5, Μάζης 2, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Μπλάνης 1, Καπότσης 2, Ντόσκας 1,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φ.Κουντουδιός): Παπαδόγκωνας 2, Δερμιτζάκης 1, Γ.Αφρουδάκης 1, Κόχειλας 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ