ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 16-2

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 16-2
INTIME SPORTS

Με εμφανή τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός επικράτησε με 16-2 επί του Παναθηναϊκού και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Δίχως να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 16-2 επί του Παναθηναϊκού όντας καλύτεροι σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης.

Στόχος των παικτών του Βλάχου ήταν να επιβάλουν απόλυτα το ρυθμό τους τόσο στην άμυνα και στην επίθεση. Από την μία πίεζαν σε όλη σχεδόν την πισίνα τους πράσινους με στόχο να φύγουν γρήγορα στην κόντρα. Κάτι που το κατάφεραν αρκετές φορές παίρνοντας εύκολα γκολ.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός στην άμυνα, αλλά ήταν κάκιστος στην επίθεση και ειδικά στον παίκτη παραπάνω όπου δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Παπαδόγκωνα που είχε αποβληθεί στο ματς με τον Εθνικό, αλλά και με τον Λαζαρίδη στον πάγκο του αντί του τιμωρημένου Λούδη.

Επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες την ερχόμενη Παρασκευή στο Ιλίσιο.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 16-2

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 5-1, 6-0

Ολυμπιακός (Βλάχος): Βλαχόπουλος, Ποντικέας, Μουρίκης 3, Μάγιαρακ 4, Δερβίσης, Ντόσκας, Γούνας, Φουντούλης, Δελακάς, Κολόμβος 2

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Γερακούδης, Καλογεράκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ