ΠΟΛΟ

Ολοκληρώνεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού στο πόλο

Ολοκληρώνεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού στο πόλο

Σαρωτικές ήταν οι αλλαγές που έγιναν στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να αλλάζουν ριζικά εντός και εκτός πισίνας.

Πολλές αλλαγές θα έχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Πέρα από την ανανέωση σε μεγάλο βαθμό του ρόστερ, υπάρχουν αλλαγές και εκτός πισίνας που αφορούν τον προπονητή και τη δομή που υπάρχει στο τμήμα.

Ο Τεό Λοράντος όπως είναι γνωστό ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Κώστα Λούδη να καταλήγει στη Βουλιαγμένη.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την επόμενη περίοδο αποτελεί ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο κορυφαίος φουνταριστός δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα βουτήξει για μία ακόμα χρονιά στην πισίνα, ενώ ήδη έχει αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά το περσινό ρόστερ στην ομάδα θα βρίσκονται σίγουρα οι Καλογεράκος, Σαρτζετάκης και Καραμπέτσος. Κοντά στην παραμονή του είναι και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος αφού λυθούν πρώτα κάποια ζητήματα που υπάρχουν.

Στο μεταγραφικό κομμάτι οι πράσινοι έχουν ανακοινώσει ήδη την απόκτηση των Γαβαλά και Καπετανάκη και έρχονται και άλλες. Ο Καρούντζος από τον Εθνικό θα ντυθεί στα πράσινα, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και για έναν ακόμα παίκτη της Χίου (πέρα από τον Γαβαλά).

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται και ο Γιώργος Τοράκης και απομένει να δούμε τι θα γίνει με τους ξένους. Ο συμπαίκτης του Τοράκη στην εθνική Καναδά, Τζον Κόνγουεϊ είναι έτοιμος να μετακομίσει και αυτός, αλλά υπάρχει αναμονή σχετικά με το εάν θα περάσουν οι δύο ξένοι στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ