ΠΟΛΟ

Ολλανδία - Ελλάδα 9-7

Ολλανδία - Ελλάδα 9-7
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών ηττήθηκε με 9-7 από την Ολλανδία, κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλό της και πλέον θα έχει δύσκολο σταύρωμα στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πάλεψε, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε η Εθνική μας ομάδα των γυναικών να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ολλανδία στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης στη Βουδαπέστη.

Δείτε εδώ το live του αγώνα

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση ηττήθηκε με 9-7 και με δυο ήττες στο γκρουπ της κατέλαβε την τρίτη θέση, όπερ σημαίνει ότι περιμένει δύσκολο αντίπαλο στην συνέχεια της διοργάνωσης και δυσκολεύει η προσπάθεια διάκρισής της.

Η Ρουμπέση με τρία γκολ ήταν η πρώτη σκόρερ της Εθνικής, δυο πέτυχε η Μανωλιουδάκη, ενώ στον αντίποδα η Κλάασεν με πέντε τέρματα... σκότωσε την ελληνική άμυνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το 6-3 του πρώτου ημιχρόνου έκανε δύσκολη την συνέχεια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που όμως ισοφάρισε σε 6-6 και όλα ξεκινούσαν από την αρχή. Δυστυχώς όμως, οι Ολλανδές είχαν καλύτερο φινάλε και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με δυο γκολ διαφορά.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 2-3, 1-1

Τα γκολ:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κλάασεν 5, Φαν ντερ Σλοτ 1, Στόμπχορστ 1, Σμιτ 1, Σέβενιχ 1

ΕΛΛΑΔΑ: Ρουμπέση 3, Μανωλιουδάκη 2, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ