ΠΟΛΟ

Οι νεάνιδες έγιναν νέες γυναίκες

Οι νεάνιδες έγιναν νέες γυναίκες

Πέντε μέρες μετά την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο νεανίδων οι οκτώ από τις δεκατρείς παίκτριες αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό νέων γυναικών στη Ρώμη.

Γεμάτο το φετινό καλοκαίρι για την Ελευθερία Πλευρίτου. Αγωνίζεται σε τρίτη σερί μεγάλη διοργάνωση μετά το ευρωπαϊκό γυναικών στη Βουδαπέστη, το παγκόσμιο νεανίδων στη Μαδρίτη και τώρα το ευρωπαϊκό νέων γυναικών στη Ρώμη.

Η παίκτρια του Ολυμπιακού είναι μια από τις οκτώ παίκτριες που αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη και κατέλαβαν την τέταρτη θέση, οι οποίες θα ξαναμπούν στο αεροπλάνο.

Η "χρυσή" ομάδα του Περθ και της Κωνσταντινούπολης ξαναπιάνει δουλειά με στόχο το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό νέων γυναικών στην περιοχή Όστια της Ρώμης.

Στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Μορφέσης με τον συνεργάτη του, Στέφανο Λέανδρο. Όπως η Ελευθερία Πλευρίτου και εκείνοι ταξιδεύουν ολόκληρο το καλοκαίρι.

Στο ευρωπαϊκό (από τις 7/9 έως τις 14/9) θα αγωνιστούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Στεφανία Τερεφού, Βάσω Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Μίλβα Καλογεράκου, Βιργινία Νιαρχάκου, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαρία Ντάσιου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Στεφανία Χαραλαμπίδου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χαραλαμπίδου.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει κατά σειρά στον Β' Όμιλο τη Μεγάλη Βρετανία (7/9, 14.00), τη Σλοβακία (8/9, 14.00) και την Πορτογαλία (9/9, 18.30). Η πρώτη θέση οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά, η δεύτερη και η τρίτη θέση δίνουν χιαστί αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ