BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ
1-1 με... καρφί Μπατίστ
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς ανακοίνωσε τη σύνθεση της εθνικής ανδρών για την αναμέτρηση με τη Ρουμανία για το World League.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς θα εμπιστευθεί τους πολίστες που κατέκτησαν την 6η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.
Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Κώστα Μουρίκη, τον οποίο αντικατέστησε στην 13άδα ο Άγγελος Βλαχόπουλος της Βουλιαγμένης η εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη (21/2, 17.00) τη Ρουμανία στην Οραντέα για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League.
Ο Άντριτς δεν κάλεσε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Νίκο Δεληγιάννη, όπως ακούγονταν. Ίσως του όνομα του "χάλκινου" παγκόσμιος πρωταθλητής του Μόντρεαλ συμπεριληφθεί στις επόμενες κλήσεις του Άντριτς.
Οι διεθνείς που κάλεσε ο Άντριτς:
Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης.
Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1.Ελλάδα 6β (30-20)
2.Ρουμανία 6 (25-16)
3.Ισπανία 3 (23-25)
4.Τουρκία 0 (13-30)
* Ρουμανία και Τουρκία έχουν από έναν αγώνα λιγότερο
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.
Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό
Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.