ΠΟΛΟ

Οι επιλογές του Κεχαγιά για Κροατία

Οι επιλογές του Κεχαγιά για Κροατία
INTIME SPORTS

Δεκαεννιά πολίστες κάλεσε ο Σάκης Κεχαγιάς για την αναμέτρηση με τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κροατία την Τρίτη (11/3) στην Πάτρα για το World League.

Με καινούργιο πρόσωπο τον Μάριο Χατζηγούλα του ΠΑΟΚ ο προπονητής της εθνικής ανδρών, Σάκης Κεχαγιάς ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που κλήθηκαν στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Κροατία την ερχόμενη Τρίτη (11/3) στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός".

Είναι η τελευταία αναμέτρηση της εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του World League. Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε πετύχει μεγάλη νίκη επί της χρυσής Ολυμπιονίκη στο Ζάγκρεμπ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στην προετοιμασία κλήθηκαν οι:

Κώστας Γαλανίδης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Αλέξανδρος Γούνας, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Πρέκας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χρήστος Αφρουδάκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Γούβης, Κώστας Τσαλκάνης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Στέφανος Γαλανόπουλος, Γιώργος Δερβίσης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Μάριος Χατζηγούλας (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).

Η προετοιμασία των διεθνών θα ξεκινήσει το Σάββατο (8/3, 13.00) στο "Παπαστράτειο". Ένα 24ωρο αργότερα ο Κεχαγιάς θα "κόψει" τέσσερις και την παραμονή του αγώνα θα ανακοινώσει την 13άδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ