ΠΟΛΟ

Οι "ελληνικοί" αντίπαλοι στη Βουδαπέστη

Οι "ελληνικοί" αντίπαλοι στη Βουδαπέστη
INTIME SPORTS

Το Μαυροβούνιο και η Ιταλία βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την εθνική ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η εθνική γυναικών κληρώθηκε με την Ουγγαρία, αντίπαλο της στο World League.

Τυχερή μπορεί να αισθάνεται η εθνική ανδρών! Έμεινε μακριά από τον όμιλο με τέσσερα "μεγαθήρια" στην κλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (14-27/7). Η εθνική ανδρών κληρώθηκε με το Μαυροβούνιο και την Ιταλία στον Α' Όμιλο.

Τον όμιλο συμπληρώνουν η Ρωσία, η Ρουμανία και η πρωτοεμφανιζόμενη Γεωργία. Στον Β' Όμιλο έπεσαν μαζί η Ουγγαρία, η Σερβία, η Κροατία, η Ισπανία μαζί με τις άτυχες Γερμανία και Γαλλία.

Την κλήρωση στα ημιτελικά παίρνει η πρώτη ομάδα του ομίλου, ενώ η δεύτερη και η τρίτη του Α' Ομίλου θα δώσει χιαστί αγώνες με τη δεύτερη και την τρίτη του Β' Ομίλου για την πρόκριση στην 4άδα.

Τους αντίπαλους της στο τουρνουά έμαθε και η εθνική γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση, δεύτερη στο Αϊντχόφεν, κληρώθηκε με την οικοδέσποινα Ουγγαρία, αντίπαλο της ήδη στα προκριματικά του World League, τη χρυσή Ολυμπιονίκη του 2008, Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία του Κώστα Βαμβακάρη.

Οι όμιλοι της Βουδαπέστης:

Άνδρες

Α' Όμιλος

Μαυροβούνιο

Ιταλία

Ελλάδα

Ρωσία

Γεωργία

Ρουμανία

Β' Όμιλος

Σερβία

Ουγγαρία

Γερμανία

Γαλλία

Κροατία

Ισπανία

Γυναίκες

Α' Όμιλος

Ελλάδα

Ουγγαρία

Ολλανδία

Μεγάλη Βρετανία

Β' Όμιλος

Ιταλία

Ρωσία

Ισπανία

Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ