ΠΟΛΟ

Οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης στο πλευρό του Κυζερίδη

Οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης στο πλευρό του Κυζερίδη

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δώρισε την μπάλα του τελικού του Super Cup για τη δημοπρασία που γίνεται για τον Νίκο Κυζερίδη.

Η μάχη που δίνει για τη ζωή του ο Νίκος Κυζερίδης έχει συγκινήσει όλο τον αθλητικό κόσμο. Ήδη αρκετοί αθλητές έχουν δωρίσει αντικείμενα τους για να συμμετάσχουν στη δημοπρασία αγάπης που διεξάγεται για τον παλαίμαχο άσο.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η δωρεά που έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο των Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες δώρισαν την μπάλα του τελικού του Super Cup που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα από το charityidols.gr μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς διεκδικώντας κάποιο από τα αντικείμενα που έχουν τεθεί σε δημοπρασία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του charityidols: "Ο Νίκος Κυζερίδης είναι παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν ως επιθετικός μέσος ή επιθετικός. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Πανηλειακό αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός ποδοσφαιρικό κοινό από την θητεία του με τον Άρη ενώ έχει διατελέσει μια φορά διεθνής το 1998. Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1971 και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 1990 από την Νάουσα.

Το καλοκαίρι του 1995 μεταγράφεται στον νεοφώτιστο τότε στην Α' Εθνική, Πανηλειακό όπου έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν 1997/98. Έπειτα πέρασε για ένα εξάμηνο από την Αγγλική Πόρτσμουθ για να αποκτηθεί κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 1999 από τον Άρη. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μέχρι το 2004, πανηγυρίζοντας δυο εξόδους στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και μια συμμετοχή σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ το 2004 που ο Άρης κινδύνευσε άμεσα με υποβιβασμό στην Β' Εθνική ήταν από τους στυλοβάτες του Άρη και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα. Αργότερα αγωνίστηκε το 2005 στην Γ' Εθνική με την Βέροια ενώ από το 2006 ως το 2009 ανήκε στον Αγροτικό Αστέρα με τον οποίο αγωνίστηκε κυρίως στην Β' Εθνική. Τον Ιανουάριο του 2009 μεταπήδησε στον Μακεδονικό και την Γ' Εθνική ενώ τη σεζόν 2009/10 αγωνίστηκε στον Αετό Σκύδρας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα όπου και έκλεισε την καριέρα του. Στις 8 Απριλίου του 1998 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος σε φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ρουμανίας.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος από το 2012 λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ζει στην Γερμανία, όπου και νοσηλεύεται. Εμείς μετά από επαφή και συνεννόηση μαζί με τον Νίκο, αποφασίσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να του δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του.

Μέσα από το charityidols.gr θα κάνουμε συνεχείς δημοπρασίες από αντικείμενα που θέλουν να δώσουν υπέρ του Νίκου διάφοροι αθλητές, και επίσης μέσω δωρεών, είτε τραπεζικών, είτε paypal, θα μπορεί όποιος θέλει να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί και να βοηθήσει:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6562-128717-706 (Για κατάθεση εντός τραπέζης με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )

IBAN: GR62 0171 5620 0065 6212 8717 706 (Για ηλεκτρονική μεταφορά από Πειραιώς ή άλλη τράπεζα εσωτερικού/εξωτερικού με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )

PAYPAL: [email protected] (Με σημείωση Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ