ΠΟΛΟ

Οι προεπιλογές του Βλάχου για το Παγκόσμιο

Οι προεπιλογές του Βλάχου για το Παγκόσμιο
EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε 19 αθλητές για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (15-29 Ιουλίου).

Δεκαεννιά (19) υδατοσφαιριστές κάλεσε για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών και εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (15-29 Ιουλίου) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος.

Οι "εκλεκτοί" καλούνται για τη Δευτέρα 29/5 (10 το πρωί) στο κολυμβητήριο του Πειραιά, πλην των παικτών του Ολυμπιακού που θα έχουν κάποιες παραπάνω ημέρες ξεκούραση, αφού την Παρασκευή ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Φάιναλ Σιξ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που κάλεσε ο Θοδωρής Βλάχος είναι οι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γενηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (Ολυμπιακός), Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Σολανάκης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Μάριος Χατζηγούλας, Δημήτρης Σκουμπάκης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιώργος Δερβίσης (Ποσίλιπο), Αλέξανδρος Γούνας (Σαβόνα).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ