ΠΟΛΟ

"Οι παράλληλες ζωές των δύο Ελλήνων που μάγεψαν την Α1 Ιταλίας"

"Οι παράλληλες ζωές των δύο Ελλήνων που μάγεψαν την Α1 Ιταλίας"

Κοινή συνέντευξη από τον Αλέξανδρο Γούνα και Άγγελο Βλαχόπουλο που διαπρέπουν στο καλύτερο πρωτάθλημα πόλο του κόσμου, αυτό της Ιταλίας. Αποθέωση από τον συντάκτη της αθλητικής ιστοσελίδας "www.waterpoloinside.com".

"Ελλάδα, η χώρα των μύθων, των θρύλων, των ηρώων και των φαινoμένων του πόλο". Με αυτή την εκπληκτική ατάκα ξεκινάει το κείμενο της μεγάλης κοινής συνέντευξης στους δύο Έλληνες διεθνείς πολίστες που αγωνίζονται και πρωταγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών της Ιταλίας, τον Αλέξανδρο Γούνα της Σαβόνα, δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, και τον Άγγελο Βλαχόπουλο της Ποζίλιπο, ο συντάκτης της ιταλικής ιστοσελίδας " www.waterpoloinside.com".

Ο Ιταλός δημοσιογράφος εξυμνεί τους δύο Έλληνες αθλητές, κάνει αναφορά στην κοινή τους πορεία που ξεκίνησε από τη Βουλιαγμένη, σε μικρότερη ηλικία, και τον τίτλο που πήραν εκεί, στη συνέχεια στις μεγάλες διακρίσεις τους με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησαν τα περισσότερα τρόπαια και έφτασαν πέρυσι στον τελικό του Champions League, αλλά και στην Εθνική ομάδα, με την οποία έφτασαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια τονίζει ότι ήταν, αμφότεροι, εκ των κορυφαίων μεταγραφών του περασμένου καλοκαιριού στην Ιταλία, ενώ τους απευθύνει μια σειρά ερωτήσεων που αφορούν στην εμπειρία τους μακριά από την Ελλάδα, το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων τους στην αγωνιστική που μας πέρασε, την ενσωμάτωσή τους στο καμπιονάτο, τη ζωή τους στην Ιταλία και στο πόλο γενικότερα και άλλα ενδιαφέροντα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ