ΠΟΛΟ

Οι κλήσεις του Βλάχου για την τελική φάση Europa Cup

Οι κλήσεις του Βλάχου για την τελική φάση Europa Cup
EUROKINISSI

Τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου θα συγκεντρωθεί στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Europa Cup, στη Ριέκα της Κροατίας, από τις 5 έως τις 8 Απριλίου.

Διήμερο καμπ προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Europa Cup (5-8 Απριλίου, Ριέκα), πραγματοποιεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη (2-3 Απριλίου) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη, 4 Απριλίου.

Εκπλήξεις δεν υπάρχουν, καθώς επιστρέφουν οι Δελακάς και Γούνας, που είχαν απουσιάσει από τα ματς των προκριματικών του Europa Cup στο Σπλιτ (ο πρώτος για λόγους ξεκούρασης και ο δεύτερος εξαιτίας τραυματισμού), ενώ στις κλήσεις περιλαμβάνονται οι δύο νεαροί παίκτες της Γλυφάδας που τους είχαν αντικαταστήσει, δηλαδή ο Παπαναστασίου και ο Σκουμπάκης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος κάλεσε τους εξής 16 πολίστες για το πρωί (10.00) της Δευτέρας στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά:

Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Βαγγέλης Δελακάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μάνος Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Δημήτρης Σκουμπάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΕΓΚΕΡ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ