ΠΟΛΟ

Οι έξι ομάδες του τελικού για την Α2 πόλο γυναικών

Οι έξι ομάδες του τελικού για την Α2 πόλο γυναικών

Αναδείχθηκαν οι έξι ομάδες της τελικής φάσης της Β' Εθνικής στο πόλο γυναικών, από την οποία θα προκύψουν οι δύο ομάδες της Α2.

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (2/7) οι αγώνες της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και στους δύο ομίλους και αναδείχθηκαν οι έξι (6) ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση (28-30/7) και θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που δίνουν την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι: ΝΟ Χίου, Ιωνικός, ΓΣ Περιστερίου (από τον Όμιλο Αττικής) και ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΟ Πατρών, ΟΕΑΝΑΒ (από τον Όμιλο Βόλου).

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

ΝΟ Χίου - Μίλων 10-6

ΓΣ Περιστερίου - ΟΦΗ 11-3

Ιωνικός - ΝΟ Χίου 9-12

Μίλων - ΓΣ Περιστερίου 3-9

Η βαθμολογία (τελική)

1. ΝΟ Χίου 12

2. Ιωνικός 9

3. ΓΣ Περιστερίου 6

4. Μίλων 3

5. ΟΦΗ 0

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Βόλου):

ΝΟ Πατρών - ΝΟ Καρδίτσας 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο ΚΟ Καρδίτσας που μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρούνται τρεις βαθμοί)

ΑΠΣ Οξυγόνο - ΝΟ Χαλκίδας 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο ΝΟ Χαλκίδας που μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρούνται τρεις βαθμοί)

ΟΕΑΝΑΒ - ΝΟ Πατρών 7-13

ΚΟ Καρδίτσας - ΑΠΣ Οξυγόνο 0-5 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο ΚΟ Καρδίτσας που μηδενίζεται και στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρούνται ακόμα τρεις βαθμοί)

Η βαθμολογία (τελική)

1. ΑΠΣ Οξυγόνο 12

2. ΝΟ Πατρών 9

3. ΟΕΑΝΑΒ 6

4. ΝΟ Χαλκίδας 0

5. ΚΟ Καρδίτσας -6

*Ο ΝΟ Χακίδας έχει έναν μηδενισμό και του έχουν αφαιρεθεί τρεις (-3) βαθμοί. Ο ΚΟ Καρδίτσας έχει δύο μηδενισμούς του του έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών θα διεξαχθεί 28-30/7. Η κλήρωση για το πρόγραμμα του ενός και μοναδικού Ομίλου (των έξι) της Τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 5/7 στις 11.30 στα γραφεία της ΚΟΕ. Στην Α2 Γυναικών θα ανέβουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της τελικής φάσης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ