ΠΟΛΟ

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χωρίς να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Μπορ της Σερβίας όπου (14-17 Ιουλίου), όπου η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών μετείχε σε σπουδαίο 8εθνές τουρνουά προετοιμασίας και στο οποίο κατέλαβε την 1η θέση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος ανακοίνωσε τους «13» που θα ταξιδέψουν (28 Ιουλίου) στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας προπονητής δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη έχοντας στην αποστολή τόσο τον Βλαχόπουλο όσο και τον Φουντούλη που αναμένεται να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Έτσι, εκείνοι που θα βρεθούν στο Ρίο είναι οι: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης (αρχηγός), Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στις τελευταίες διοργανώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα μας βρίσκεται στον πρώτο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά μαζί με τη Σερβία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ουγγαρία και τη διοργανώτρια Βραζιλία.

Αναλυτικά:

Πρώτος όμιλος

Σερβία

Ελλάδα

Βραζιλία

Αυστραλία

Ιαπωνία

Ουγγαρία

Δεύτερος όμιλος

ΗΠΑ

Ισπανία

Γαλλία

Μαυροβούνιο

Ιταλία

Κροατία

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής

6 Αυγούστου ΕΛΛΑΔΑ – Ιαπωνία

8 Αυγούστου Σερβία - ΕΛΛΑΔΑ

10 Αυγούστου ΕΛΛΑΔΑ – Ουγγαρία

12 Αυγούστου ΕΛΛΑΔΑ – Βραζιλία

14 Αυγούστου: Αυστραλία - ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ