ΠΟΛΟ

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για το ντέρμπι με την Ουγγαρία

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για το ντέρμπι με την Ουγγαρία

Την ερχόμενη Τρίτη (1/12) η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει στην Πάτρα την Ουγγαρία με τον Θοδωρή Βλάχου να καλεί τους συνήθειες "υπόπτους".

Με 17 πολίστες μεταβαίνει στην Πάτρα, το απόγευμα της Κυριακής (29/11), η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών που, την ερχόμενη Τρίτη (1η Δεκεμβρίου) θα αντιμετωπίσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα την αντίστοιχη της Ουγγαρίας για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του World League.

Στην αποστολή, που αναχωρεί το απόγευμα της Κυριακής (16.00) από τα γραφεία της ΚΟΕ, μετέχουν οι πολίστες: Μανώλης Μυλωνάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γεννηδουνιάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γούβης, Χρήστος Αφρουδάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Γαλανίδης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ) και Μανώλης Πρέκας (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Η Εθνική μας ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, όπου την Τρίτη (20.00) θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Ουγγαρία, αμέσως με την άφιξη της (19.30).

Την Δευτέρα (29/11) το μεσημέρι (13.40) έρχεται στην Αθήνα και η αποστολή της Ουγγαρίας η οποία στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πάτρα και το βράδυ (20.00) θα κάνει την πρώτη της προπόνηση.

Διαιτητές του αγώνα της Τρίτης είναι οι Αντρέι Φρανούλοβιτς (Κροατία) και Βόγιν Πουτνίκοβιτς (Σερβία), με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Πέτερ Μπούκελμαν (Ολλανδία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ