ΠΟΛΟ

Οι εκλεκτές του Κεχαγιά για τη Ρωσία

Οι εκλεκτές του Κεχαγιά για τη Ρωσία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάκης Κεχαγιάς ανακοίνωσε τις 21 παίκτριες που θα βρίσκονται στη διάθεσή του για τον αγών της Τρίτης (12/4) με την Ρωσία για την 5η αγωνιστική του World League στο πόλο γυναικών.

Είκοσι ένα (21) συνολικά κορίτσια κάλεσε, για την Δευτέρα (11/4), ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών Σάκης Κεχαγιάς, εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (12 Απριλίου) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, με τη Ρωσία, για την προκριματική φάση του World League.

Η Εθνική μας ουσιαστικά έχει αποχαιρετίσει τη διοργάνωση και αυτό δίνει την ευκαιρία στον Σάκη Κεχαγιά να δοκιμάσει πράγματα.

Φυσικά, από την αποστολή απουσιάζει η Αντιγόνη Ρουμπέση. Η εμβληματική αρχηγός δεν θα αγωνιστεί πάλι στην Εθνική ομάδα αφού οδεύει σιγά σιγά στο τέλος μιας τεράστιας καριέρας.

Έτσι, οι εκλεκτές του Σάκη Κεχαγιά είναι οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Χριστίνα Κότσια, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Τίνα Κοντογιάννη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Άλκηστη Μπενέκου, Μιχαέλα Καλογεράκου, Μαρία Πάτρα, Μαρίλια Μιμίδη.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα

1η αγωνιστική

Ρωσία - Γερμανία 19-8

Ελλάδα - Ισπανία 16-17

2η αγωνιστική

Ρωσία - Ελλάδα 12-6

Γερμανία - Ισπανία 8-20

3η αγωνιστική

Ελλάδα - Γερμανία 21-1

Ισπανία - Ρωσία 16-9

4η αγωνιστική

Γερμανία - Ρωσία 10-22

Ισπανία - Ελλάδα 13-9

5η αγωνιστική

Ελλάδα - Ρωσία

Ισπανία - Γερμανία

6η αγωνιστική

Γερμανία - Ελλάδα

Ρωσία - Ισπανία

Η βαθμολογία μετά από τέσσερις αγώνες

Ισπανία 11 66-42

Ρωσία 9 62-40

Ελλάδα 4 33-43

Γερμανία 0 27/82

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ