ΠΟΛΟ

Ο τελικός του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων

Ο τελικός του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων

Το Σάββατο (27/9, 18.30) θα διεξαχθεί ο τελικός στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών αγώνων του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2014, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, έδωσαν την πρόκριση στις ομάδες του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος για τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, ο οποίος πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 18.30, καθώς επικράτησαν του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Αστυνομίας με σκορ 13-1 και 14 – 8 αντίστοιχα.

Στον μικρό τελικό του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί επίσης το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 17:00, θα αγωνιστούν οι ομάδες του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η διοργάνωση του Πρωταθλήματος έχει ανατεθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα με την υποστήριξη και συνδρομή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Την εποπτεία των αγώνων έχει η Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ