ΠΟΛΟ

Ο Ναδάλ σκέφτεται την εκδίκηση

Ο Ναδάλ σκέφτεται την εκδίκηση

Μετά από τρεις ήττες στο χορτάρι ο Ράφα Ναδάλ ξεκίνησε ιδανικά τις προσπάθειες του στο Γουίμπλεντον. Ξεπέρασε το χαμηλό εμπόδιο ο Ρότζερ Φέντερερ (videos).

Το 2011 ήταν η τελευταία καλή χρονιά του Ράφα Ναδάλ στο Γουίμπλεντον. Δώδεκα μήνες μετά υπέστη μια από τις χειρότερες ήττες στην καριέρα του, από τον Τσέχο Λούκας Ρόσολ στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Ο Ναδάλ δεν είναι εκδικητικός τύπος αλλά δύο χρόνια μετά έχει την ευκαιρία να τιμωρήσει τον Ρόσολ, αφού αυτός είναι ο αντίπαλος του στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο νίκησε τον Σλοβάκο Μάρτιν Κλίζαν με 4-6, 6-3, 6-3, 6-3 για να γίνει ο 11ος αθλητής στην ιστορία του επαγγελματικού τένις με 700 νίκες στο ενεργητικό του. Φέτος λογικά θα ξεπεράσει τον 10ο τον Μπόρις Μπέκερ που έχει 700.

Εντυπωσιακός πόντος του Ναδάλ στο ματς με τον Κλίζαν:

Θυμηθείτε την ήττα του Ναδάλ:

Νωρίτερα, ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε δίχως προβλήματα το χαμηλό εμπόδιο του Ιταλού Πάολο Λορέντζι, επικρατώντας με 6-1, 6-1, 6-3. Ο Λορέντζι έχει το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία των Grand Slam (0-13). Για την ιστορία ο κάτοχος του χειρότερου ρεκόρ όλων των εποχών είναι ο Χουάν-Αντόνιο Μαρίν από την Κόστα Ρίκα δίχως νίκη σε 17 αγώνες.

Στιγμιότυπα από την επικράτηση του Φέντερερ:

Υπό το βλέμμα του προπονητή του, Μάγκνους Νόρμαν ο Σταν Βαβρίνκα πήρε την πρώτη νίκη μετά από τρία χρόνια στο "All England Club". Ο Ελβετός Νο5 του ταμπλό νίκησε 6-3, 6-4, 6-3 τον Ζοάο Σούσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ