ΠΟΛΟ

Ο Υδραϊκός πάει "τρένο" χωρίς τον Κοκκινάκη

Ο Υδραϊκός πάει "τρένο" χωρίς τον Κοκκινάκη

Η συμμετοχή του 42χρονου αμυντικού Κώστα Κοκκινάκη στο Survivor δεν έχει επηρεάσει καθόλου την πορεία του Υδραϊκού που πάει από νίκη σε νίκη.

Ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor είναι και ο Κώστας Κοκκινάκης. Στα 42 του χρόνια ο πρώην διεθνής πολίστας συνεχίζει να αγωνίζεται στην Α1 πόλο των ανδρών με το σκουφάκι του Υδραϊκού και μάλιστα είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Πολλοί θα περίμεναν ότι χωρίς εκείνον ο Υδραϊκός θα έχανε κάτι από τη δύναμη του όμως τα αποτελέσματα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Στο τελευταίο ματς στο οποίο ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ο 42χρονος αμυντικός ήταν το παιχνίδι στη Χίο με την τοπική ομάδα στο οποίο ο Υδραϊκός επιβλήθηκε με 7-5. Έκτοτε ο Υδραϊκός έδωσε δύο μεγάλα ντέρμπι και πήρε δύο εξίσου σημαντικές νίκες στο δρόμο για τα πλέι οφ.

Η πρώτη μεγάλη νίκη για την ομάδα του Κραβαρίτη ήρθε στο ματς με τον ΠΑΟΚ τον οποίο νίκησε με 11-6, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Εθνικού (8-4). Μάλιστα, κάποιοι συμπαίκτες του δεν το θεωρούν τυχαίο και το εκδήλωσαν μέσα από τα social media αστειευόμενοι....

Εάν ο Υδραϊκός συνεχίσει έτσι μπορεί και να ζητήσουν την παραμονή του μέχρι τέλους στο παιχνίδι. Πέρα πάντως από την πλάκα ο Υδραϊκός είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 πόλο των ανδρών χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ