ΠΟΛΟ

Ο Ολυμπιακός στο Toυρνουά των Πρωταθλητών του Μονακό

Ο Ολυμπιακός στο Toυρνουά των Πρωταθλητών του Μονακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο Toυρνουά των Πρωταθλητών του Μονακό και θα παίξει με την Προ Ρέκο, την Γιουγκ και τη Σπαντάου.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες, καθώς οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος σε ένα πολύ δυνατό Τουρνουά με τη συμμετοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Οι "ερυθρόλευκοι»" θα συμμετάσχουν στο "1er TROPHEE DES CHAMPIONS" που θα διεξαχθεί στην πισίνα του Λούι Ντε στο Μονακό και θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Προ Ρέκο, την Γιουγκ και τη Σπαντάου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί (7/10) με προορισμό το Μονακό αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Κυριάκο Ποντικέα, Γιώργο Ντόσκα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Μλάνταν Γιάνοβιτς, Άλμπερτ Εσπανιόλ, Στέφανο Γαλανόπουλο, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, , Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα.

Πάβιτς: "Ευκαιρία να δέσουμε"

Ο Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είναι η αρχή της προετοιμασίας και θα λάβουμε μερος σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά με καλούς αντιπάλους. Τώρα μπορεί να αισθανόμαστε λίγο κουρασμένοι αλλά είναι φυσιολογικό για τη φάση της σεζόν. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν. Μέσα από αυτό το Τουρνουά θα έχουμε την ευκαιρία να δέσουμε ως ομάδα, αφού έχουμε καινούργιους παίκτες φέτος στο ρόστερ".

Μυλωνάκης: "Σαν επίσημα τέτοιου είδους παιχνίδια"

Ο Μανώλης Μυλωνάκης : "Αυτό το τουρνουά είναι πολύ χρήσιμο για όλες τις ομάδες. Όλοι οι αθλητές χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παιχνίδια που είναι σαν επίσημα για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να αποκτήσουμε ρυθμό. Οι παίκτες που έχουν έρθει φέτος είναι υψηλού επιπέδου και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα".

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Τουρνουά:

Σάββατο (8/10)

Προ Ρέκο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (11:00)

Γιουγκ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (20:30)

Κυριακή (9/10)

Σπαντάου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (13:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ