ΠΟΛΟ

Ο Ολυμπιακός νικητής του πρώτου αγώνα απέναντι στην Κίνα με 15-4

Ο Ολυμπιακός νικητής του πρώτου αγώνα απέναντι στην Κίνα με 15-4

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα που τέθηκε αντιμέτωπη της εθνικής Ανδρών της Κίνας. Οι "ερυθρόλευκοι" του Θοδωρή Βλάχου επικράτησαν με 15-4 στο κολυμβητήριο "Π. Καπαγέρωφ" του Πειραιά στο πλαίσιο του Challenge Cup

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα που τέθηκε αντιμέτωπη της εθνικής Ανδρών της Κίνας, που βρίσκεται στη χώρα μας για προετοιμασία.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Θοδωρή Βλάχου επικράτησαν με 15-4 στο κολυμβητήριο "Π. Καπαγέρωφ" του Πειραιά στο πλαίσιο του Challenge Cup, όπως έχει ονομαστεί η σειρά των φιλικών αναμετρήσεων της Εθνικής Κίνας με τις 6 πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος και με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι με το σκουφάκι των Κινέζων αγωνίστηκαν ο Έλληνας διεθνής Κώστας Κοκκινάκης και ο Ισπανός διεθνής Άλμπερτ Εσπανιόλ που βοηθούν τον προπονητή Πέταρ Πόρομπιτς στην προετοιμασία.

Ο αγώνας ήταν ένα τεστ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασε στην άνετη επικράτηση. Για τους Πειραιώτες πήραν ευκαιρίες όλοι οι παίκτες που υπήρχαν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-0, 2-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς

ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ: Τσένχιε Ζου, Τσενχαο Τσου, Μπέι Γουάνγ, Γιμίν Τσεν, Τζέκα Ξιε, Σι Σα, Ονξιαν Τσεν 1, Ζελίν Ζου, Ξιάο Λιου, Ρουί Τσεν, Ρονγκουν Λιε, Φατα Κιν, Ζιβέι Λιανγκ, Εσπανιόλ 3, Κοκκινάκης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ