ΠΟΛΟ

Ο Αφρουδάκης έστειλε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό

Ο Αφρουδάκης έστειλε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γ. Αφρουδάκης με πέντε γκολ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 12-6 στο "Ποσειδώνιο" και έτσι οι πράσινοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Α1. Στο 1-1 η σειρά του Εθνικού με τον Υδραϊκό.

Με κορυφαίο τον πολύπειρο αρχηγό και φουνταριστό του Γιώργο Αφρουδάκη, ο Παναθηναϊκός νίκησε και στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την Α' φάση των πλέι οφ τον ΠΑΟΚ, μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, και μάλιστα με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα στο Ιλίσιο, 12-6 και προκρίθηκε στους ημιτελικούς.

Εκεί οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στη σειρά των ημιτελικών, με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5η-6η (με μειονέκτημα έδρας) κόντρα στον ηττημένο αυτής της σειράς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κολυμβητήριο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα: "Στο 1.46 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση, για βιαιοπραγία κατά παίκτη της άλλης ομάδας ο Νο 4 του ΠΑΟΚ Χρήστος Κουτσιαλής (σ.σ. χτύπησε τον Καπετανάκη). Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης για διαμαρτυρία".

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-12

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-3, 3-4.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Κουτσιαλής 2, Νικολαΐδης 1, Σολανάκης 3

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 2, Αφρουδάκης 5, Τοράκης 3

Ο Αφρουδάκης έστειλε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ισοφάρισε ο Εθνικός

Ο Εθνικός νίκησε τον Υδραϊκό με 10-7 στον αποψινό (Παρασκευή 15/4) δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την πρώτη φάση των πλέι οφ, στο κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", ισοφάρισε σε 1-1 της νίκες κι έτσι η υπόθεση πρόκριση θα ξεκαθαριστεί σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει αύριο Σάββατο (16/4) στις 17.00 στην έδρα του Υδραϊκού, στο κολυμβητήριο του Αλίμου (η σειρά αυτή κρίνεται στις 2 νίκες).

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με σκληρές μονομαχίες και ένταση, παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός πήρε από νωρίς προβάδισμα και το διατηρούσε άνετα, με 5-2, 7-4 και 9-5, με τον Υδραϊκό να μειώνει στο φινάλε στο τελικό 10-7.

Τέσσερις παίκτες, μάλιστα, αποβλήθηκαν με αντικατάσταση, ενώ σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα: "Στο 5.38 πριν από τη λήξη της γ’ περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Εθνικού Αναγνώστου για έντονη διαμαρτυρία".

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-7

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-1, 2-2, 1-2.

Εθνικός (Κουντουδιός): Ν. Κόχειλας 2, Χατζηκυριακάκης 1, Μίσιτς 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Φούτρης 2

Υδραϊκός (Δ. Μαυρωτάς): Κοκκινάκης 2, Δανούρδης 1, Μπλάνης 1, Στελάτος 2, Τσαχιλίδης 1

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ