ΠΟΛΟ

Ντέρμπι τετράδας στο Ποσειδώνιο

Ντέρμπι τετράδας στο Ποσειδώνιο
INTIME SPORTS

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Εθνικό να ξεχωρίζει διεξάγεται η 11η αγωνιστική στην Α1 πόλο ανδρών. Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η αυλαία του πρώτου γύρου πέφτει την Τετάρτη (04/02) στην Α1 πόλο των ανδρών. Μια αγωνιστική στην οποία ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό στη Θεσσαλονίκη.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας. Στην αντίπερα όχθη ο Εθνικός πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και δεν θέλει να έχει βαθμολογική απώλεια στην προσπάθειά του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Στα άλλα παιχνίδια ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Παλαιό Φάληρο, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο και αναμένεται να έχουν εύκολο έργο. Ο Νηρέας Λαμίας των πολλών προβλημάτων φιλοξενεί τη Χίο που καίγεται για βαθμούς και ο ΝΟ Καλαμακίου υποδέχεται τη Γλυφάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Τέλος, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Υδραϊκός φιλοξενεί τη Βουλιαγμένη όπου η εμπειρία κοντράρεται με τα νιάτα. Μάλιστα, σε αυτό τον αγώνα δεν αποκλείεται ο Γιώργος Μαυρωτάς να αντιμετωπίσει τον γιο του Λεωνίδα που αγωνίζεται στον ΝΟΒ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Κολ. ΑΝΟΓ «Αντ. Δημητρόπουλος» 13.00 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ (Σταυρόπουλος, Κωνσταντινίδης)

Κολ. Ποσειδώνιο 16.00 ΠΑΟΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κουρέτας, Μπουδραμής)

Κολ. Αλίμου 18.00 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μπιράκης, Αχλαδιώτης)

Κολ. Νέας Σμύρνης 19.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σταυρίδης, Κατσαρός)

Κολ. Εθν. Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» 19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δαμανιάκης, Ποσποτίκης)

Κολ. ΑΝΟΓ «Αντ. Δημητρόπουλος» 21.00 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Σκαλοχωρίτης, Κουρτίδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ