ΠΟΛΟ

Νίκησε την Λέιντεν η Βουλιαγμένη

Νίκησε την Λέιντεν η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη νίκησε 9-6 την Λέιντεν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας των γυναικών.

Η Βουλιαγμένη νίκησε 9-6 την Λέιντεν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας των γυναικών. Η Έλενα Ξενάκη σκόραρε και τα 3 γκολ της Βουλιαγμένης στην πρώτη περίοδο. Η Ρουμπέση και η Ξενάκη έφτασαν τη διαφορά στα 3 γκολ στο τέλος του πρώτου μισού.

Στην τρίτη περίοδο, η Λέιντεν πλησίασε ξανά σε απόσταση αναπνοής με τα τέρματα της Φαν Μπέλκουμ και της Αν Φέμκε, όμως η Διαμαντοπούλου έκανε το 6-4.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, η Ρούμπεση πέτυχε γκολ με διαγώνιο σουτ, όμως η Φαν Μπέλκουμ απάντησε στον παραπάνω παίκτη. Η Ρουμπέση έκανε το 8-6 σημειώνοντας παράλληλα το τρίτο προσωπικό της τέρμα.

Δύο λεπτά πριν το τέλος η Διαμαντοπούλου σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 9-6. Επόμενο παιχνίδι για τον ΝΟΒ αύριο(17/1) στις 19.30 κόντρα στη Φιρέντσε.

Βουλιαγμένη (Κ. Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη, Μουλάκη, Πρωτόπαπα,, Ξενάκη 4, Μαμόγλου, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου, Διαμαντοπούλου 2, Μελιδώνη, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη

Λέιντεν: Χέινις, Αν Φέμκε 1, Κάμπουτ, Τζούστρα 2, Ντε Γκρουτ 1, Φαν Μπέλκουμ 2, Φαν Νταμ Μπριτ, Σλέκινγκ, Γουέμπερ, Βαν Ριτζν, Πάρνετκόπερ, Ναλμπάντη

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-2, 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ