ΠΟΛΟ

Νίκησε τη Βουλιαγμένη και πήρε το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πλουραλισμό στην επίθεση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 16-6 επί της Βουλιαγμένης και ολοκλήρωσε με 2-1 τη σειρά στη Β' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε με 16-6 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο τρίτο παιχνίδι της σειράς της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ".

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν καλύτερη και πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο πέτυχε έξι τέρματα διαμορφώνοντας το 9-4 στο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα δύο γκολ του Ολυμπιακού είχαν βρει απάντηση από την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, πριν διαμορφώσει το 3-2 η Τσουκαλά. Ο ΝΟΒ δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το δεύτερο οκτάλεπτο, έχασε και πέναλτι και τελικά γνώρισε μια ευρεία ήττα η οποία διαμόρφωσε το συνολικό σκορ σε 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, κάτι που του δίνει πλεονέκτημα στην επόμενη Φάση του πρωταθλήματος.

Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν οι Ασημάκη και Ξενάκη με τρία γκολ η καθεμιά, ενώ για τον Ολυμπιακό σκόραραν συνολικά εννέα διαφορετικές παίκτριες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ–ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 16-6

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 6-2, 3-2, 4-0

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 2, Έμολο 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 3, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β., Καϊάφα, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ