ΠΟΛΟ

Νίκησε και ελπίζει η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε εύκολα επί της Βαζούτας με 11-8 και στο ματς με την Κίνεφ Κίρισι το πρωί της Κυριακής (21/1) θα παιχτεί η πρόκρισή της στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Την πρώτη του νίκη στη Β' προκριματική φάση της Ευρωλίγκας γυναικών πανηγύρισε πριν από λίγο ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε με 11-8 της Βαζούτας και θέλει νίκη αύριο απέναντι στην Κίρισι ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 4-1 στην πρώτη περίοδο, ενώ στη δεύτερη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-2. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Ουγγαρέζες ανέβασαν το ρυθμό τους μειώνοντας σε 9-6, ενώ στις αρχές του τελευταίου έφτασαν μέχρι και στο 9-7. Από εκεί και έπειτα όμως ο ΝΟΒ παρότι δεν εκμεταλλεύτηκε σε κάποιες περιπτώσεις τον παίκτη παραπάνω, κατάφερε να ανακτήσει τη διαφορά και έφτασε στο τελικό 11-8.

Πρώτες σκόρερ του αγώνα οι Ξενάκη και Κούλχαας με τέσσερα τέρματα η καθεμία.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΒΑΖΟΥΤΑΣ 11-8

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 2-4, 2-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Νίνου Π., Ξενάκη 4, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 4, Διαμαντοπούλου 1, Νίνου Ει., Αντωνιάδη, Κοτσιώνη

Βαζούτας (Ματίας Πέτροβιτς): Ντοροσλάι, Γκιονγκιόσι 2, Φάρκας Κ., Χέρτζκα, Τάκατς, Φάρκας Τ. 1, Κοντς, Λειμέτερ 2, Κούνα 1, Κέλε 2, Βάργκα, Μάτε, Τοτ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1η αγωνιστική

Ούιπεστ - Βουλιαγμένη 12-8

Κίνεφ Κίρισι - Βαζούτας 16-8

2η αγωνιστική

Ούιπεστ - Κίνεφ Κίρισι 11-5

Βουλιαγμένη - Βαζούτας 11-8

3η αγωνιστική Κυριακή 21/1

12.00 Βουλιγαμένη - Κίνεφ Κίρισι

13.45 Ούιπεστ - Βαζούτας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ούιπεστ 6

Κίνεφ Κίρισι 3

Βουλιαγμένη 3

Βαζούτας 0

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ