ΠΟΛΟ

Νίκη της παρηγοριάς τα κορίτσια, 12-10 τον Καναδά

Νίκη της παρηγοριάς τα κορίτσια, 12-10 τον Καναδά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα η Εθνική μας ομάδα να νικήσειγια δεύτερη φορά τον Καναδά (12-10) στη Χάουντα και να διεκδικεί την 5η θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά, απέναντι στην Ολλανδία (28/3, 14.45).

Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα η Εθνική μας ομάδα να νικήσει για δεύτερη φορά τον Καναδά (12-10) στη Χάουντα και να διεκδικεί τώρα αύριο (28/3, 14.45 ) την 5 θέση στο Προολυμπιακό τουρνου, απέναντι στην Ολλανδία. Τα κορίτσια του Σάκη Κεχαγιά ανασυντάχθηκαν μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Ρωσία και τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κάνοντας το καθήκον τους.

Η Εθνική μπήκε νωθρά και μετά το 3-3 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, άνοιξε την διαφορά σε 7-3 και 11-6, με αποτέλεσμα να μην αγχωθεί για να φτάσει στη νίκη. Παρά τος απώλειες παικτριών από αποβολές (Ξενάκη, Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου), αλλά και το σκληρό παιχνίδι από τις Καναδές, κράτησαν ως το τέλος το προβάδισμα.

Με πολύ καλό ποσοστό πάλι στην παίκτρια λιγότερη (7/12), μπλόκαραν τον Καναδά που είχε μεν διάθεση αλλά δεν είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα και μοιραία ηττήθηκε από την γαλανόλευκη. Από δυο γκολ πέτυχαν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Ασημάκη και Ελευθεριάδου, ενώ η Κρεβιέ με τρία γκολ ήταν η πρώτη σκόρερ του Καναδά.

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 4-3, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Κεχαγιάς): Τσουκαλά 1, Ελευθεριάδου 2, Διαμαντοπούλου Β. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Μανωλιουδάκη 1, Ελ. Πλευρίτου 2, Ξενάκη 1.

ΚΑΝΑΔΑΣ (Παραντέλο): Αλόγκμπο 2, Μοντόν 1, Έγκενς Μ. 2, Μπεκάζι 1, Κρεβιέ 3, Περάλτ 1.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ