ΠΟΛΟ

Νίκη και ραντεβού του... χρόνου για τον Ολυμπιακό

Νίκη και ραντεβού του... χρόνου για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Με συνοπτικές διαδικασίες η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε το 8/8 στην Α1 αφού επιβλήθηκε με 23-4 επί του ΝΟ Ρεθύμνου.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε μία ακόμα νίκη και έκανε το 8/8. Οι ερυθρόλευκες αυτή τη φορά επιβλήθηκαν με 23-4 επί του ΝΟ Ρεθύμνου.

Ο αγώνας ήταν για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, μόλις μία ημέρα μετά τα ματς της 7ης αγωνιστικής, προκειμένου να συγκεντρωθούν νωρίτερα τα κορίτσια που είναι στην Εθνική ομάδα εν όψει του καμπ και της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (η Α1 Γυναικών διακόπτεται μετά και τη διεξαγωγή των αγώνων της 8ης αγωνιστικής και θα επαναρχίσει 30/1/2016). Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και για τα κορίτσια της Βουλιαγμένης τα οποία αντιμετωπίζουν το βράδυ της Δευτέρας (30/11) τον Εθνικό.

Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός από την αρχή. Με την Ασημάκη να σταματά στα 8 γκολ και την Αβραμίδου στα 4 οι ερυθρόλευκες από την αρχή του ματς είχαν μια διαφορά που ολοένα και μεγάλωνε. Όλο αυτά χωρίς τις Ιταλίδες, Έμολο και Μπιανκόνι, οι οποίες έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 23-4

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 7-1, 6-1.

Ολυμπιακός: Ελ. Πλευρίτου 2, Σώρα 2, Ελευθεριάδου 2, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 8, Μ. Πλευρίτου 3, Β. Πλευρίτου 2

ΝΟ Ρεθύμνου: Μαυρέλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σολανάκη 1

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή, 29/11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 23-4

Δευτέρα, 30/11

20.00 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Σάββατο 5/12

Ποσειδών Ιλισίων – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟΒΑ Τρίτων Αμαρουσίου

Η Βαθμολογία

Νίκη και ραντεβού του... χρόνου για τον Ολυμπιακό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ