ΠΟΛΟ

Μόνο νίκη με Ρουμανία

Μόνο νίκη με Ρουμανία
INTIME SPORTS

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την Τρίτη (17/2, 17.30) τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στο Final-6 του World League.

Τη νίκη στη Ρουμανία για να μείνει κοντά στη βαθμολογία στην πρώτη Ουγγαρία, αναζητεί η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών την Τρίτη (17/2, 17.30, Novasports 3) για την 4η αγωνιστική του Α' προκριματικού ομίλου του World League.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος τόνισε "πάμε να παίξουμε καλό πόλο και φυσικά να νικήσουμε. Αυτό μόνον είναι στο μυαλό μας, αν θέλουμε να μιλάμε για ελπίδες πρόκρισης, που είναι μεν δύσκολη υπόθεση όμως για να την διεκδικήσουμε μέχρι τέλους, χρειάζεται να περάσουμε νικηφόρα από το Βουκουρέστι. Με αυτό τον τρόπο θα πάμε στην Ουγγαρία, την τελευταία αγωνιστική, να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Στη διάθεση του Βλάχου βρίσκονται οι: Κώστας Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Τίγκας, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σλοβακία φιλοξενεί την Ουγγαρία στο Κόζιτσε.

Βαθμολογία

1.Ουγγαρία 9β. (48-29)

2.Ρουμανία 6 (44-33)

3.Σλοβακία 1 (29-43)

4.Σλοβακία 1 (29-43)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ