ΠΟΛΟ

Νίκη επί της Ουγγαρίας με 7-6 για την Εθνική

Νίκη επί της Ουγγαρίας με 7-6 για την Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επιβλήθηκε με 7-6 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας στην πρεμιέρα του τουρνουά της Κουνσάν.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά της Κουνσάν η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, αφού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου επιβλήθηκε με 7-6 της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας.

Η ελληνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τον αρκετά καλό παραπάνω (3/7) και την πολύ καλή άμυνα που έπαιξε στον λιγότερο (2/12 είχαν στον παραπάνω οι Ουγγαρέζες).

Μάλιστα η νίκη για την ελληνική ομάδα ήταν ευκολότερη από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού στο τέλος της τρίτης περιόδου προηγούνταν με 7-2. Όμως ένα κακό τελευταίο τρίλεπτο στον αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μειώσει στο τελικό 7-6.

Ο επόμενος αγώνας του τουρνουά είναι προγραμματισμένος για αύριο (30/5) στις 11:30 ώρα Ελλάδας με αντίιπαλο την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 6-7

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν: Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου, Μ. Πλευρίτου, Β. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πρωτοπαπά 1, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χρ.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχει ακόμη η Άλκηστις Μπενέκου και η Βάσω Πλευρίτου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ