ΠΟΛΟ

Νίκη επί της Γεωργίας με 10-5, με την Σερβία στον προημιτελικό

Εύκολη νίκη πέτυχε η Εθνική πόλο απέναντι στην Γεωργία με 10-5 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Νέων Ανδρών.Καταιγιστική η Εθνική Νέων Γυναικών, 29-3 την Τουρκία. Στα προημιτελικά με Βρετανία ή Σερβία.

Αρκετά εύκολη νίκη πέτυχε η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Γεωργία με 10-5 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Νέων Ανδρών που διεξάγεται στο Άλφεν της Ολλανδίας.

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου βρήκαν αντίσταση από τους Γεωργιανούς, καθώς μπορεί να πήραν νωρίς το προβάδισμα με 2-0, όμως μέχρι και την τρίτη περίοδο δεν μπορούσαν να αποκτήσουν διαφορά μεγαλύτερη των τριών γκολ.

Μάλιστα οι Γεωργιανοί διατήρησαν την επαφή με το σκορ μέχρι και τα μισά της τρίτης περιόδου (4-2), όμως ένα ξέσπασμα των Ελλήνων παικτών έφερε την διαφορά στα πέντε γκολ στην αρχή της τέταρτης περιόδου (8-3) κι εκεί τελειώσαν ουσιαστικά όλα. Η Εθνική μας χαλάρωσε και το 10-5 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Με αυτήν τη νίκη, η ελληνική ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας που θα διεξαχθεί το 2018.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Σερβιά σήμερα (15/9) στις 21:45 ώρα Ελλάδος στον προημιτελικό με στόχο να περάσει στα ημιτελικά, νικώντας την σπουδαία αντίπαλο. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 3-1, 4-3

Ελλάδα (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Ζερδεβάς, Μασμανίδης 3, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 2, Μουρατίδης 1, Τσαχειλίδης, Λιαπάκης, Δελαγραμμάτικας ,Καπετανάκης , Κουρούβανης.

"3 στα 3" Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε την Τετάρτη (14/9) το βράδυ στη Χάγη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης την Νέων Γυναικών στον Δ' Όμιλο του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καταιγιστικό και επιβλήθηκε με 29-3 της Τουρκίας. Η Εθνική μας, που έχει εξασφαλίσει από την Τρίτη την πρόκρισή της στην 8άδα της διοργάνωσης, ετοιμάζεται πλέον για τον προημιτελικό της Παρασκευής (16/9), στις 20.45, κόντρα στον νικητή του χιαστί παιχνιδιού Μεγάλη Βρετανία - Σερβία (που θα γίνει αύριο Πέμπτη 15/9).

Πρώτη σκόρερ της Εθνικής μας στο ματς με την Τουρκία ήταν η Ιφιγένεια Μαυρωτά με 7 γκολ. Αναλυτικά τα οκτάλεπτα και η σύνθεση με τους σκόρερ για την Εθνική μας:

Οκτάλεπτα: 8-2, 8-1, 7-0, 6-0

ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πρωτοπαπά 3, Χυδηριώτη 3, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Βασ. 4, Ξενάκη 2, Ελληνιάδη 2, Πάτρα 1, Παπαναστασίου 1, Σελετοπούλου 1, Πλευρίτου Ελ. 2, Μαυρωτά Ιφ. 7, Σωτηρέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ