ΠΟΛΟ

Νίκη δια χειρός Τσουκαλά

Νίκη δια χειρός Τσουκαλά
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε με 11-10 της Κίνας, στο δεύτερο της παιχνίδι για το διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Ο Γιώργος Μορφέσης, σε σχέση με την ήττα από την Ουγγαρία στην πρεμιέρα, έκανε ορισμένες αλλαγές, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ προετοιμασίας για την Εθνική μας. Έτσι, ενώ χθες έπαιξε η Έλενα Κούβδου, σήμερα αγωνίστηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου στη θέση της τερματοφύλακα.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι στο σκορ, πέρα από ένα ισχνό προβάδισμα των Κινέζων στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου (6-5). Στην τελευταία περίοδο, η Εθνική μας βελτίωσε την άμυνα και με το γκολ που πέτυχε η αρχηγός Αντιγόνη Ρουμπέση, τρια λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό 11-10, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη. Κορυφαία για την ομάδα του Γιώργου Μορφέση ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά, που σημειώσε 6 τέρματα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Δε μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα, τόσο από αυτό το παιχνίδι, όσο και από το χθεσινό της πρεμιέρας απέναντι στην Ουγγαρία, στο οποίο χάσαμε με ένα γκολ διαφορά. Βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας, έχουμε καλές και μέτριες στιγμές. Θα ήθελα να είμαστε περισσότερο ομάδα. Πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην άμυνα. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των κοριτσιών».

Αύριο (28/6) η Εθνική μας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Ουτρέχτη, αντιμετωπίζοντας την Ολλανδία στις 13:00.

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΙΝΑ 11-10

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-3, 3-1

Σκόρερ: Τσουκαλά 6, Ρουμπέση 2, Χαραλαμπίδου Στ. 2, Ασημάκη 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ