ΠΟΛΟ

Νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, γκέλα για Παναθηναϊκό

Νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, γκέλα για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Επιβλητική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Α1 πόλο ανδρών, επικρατώντας με 22-3 της Χίου. Νίκες για Βουλιαγμένη, Εθνικό και Γ.Σ. Ηλιούπολης, ισοπαλία στο Παναθηναϊκός - Υδραϊκός.

Εύκολα και όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Ολυμπιακός έκανε το ιδανικό ποδαρικό στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών, νικώντας τη Χίο με 22-3 στο κλειστό του Παπαστράτειου στον Πειραιά.

Οι Πάβιτς και Μάλιαρακ έμειναν εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο και επελέγη να παίξει ο Σμιθ, ενώ απών ήταν και ο Ποντικέας, που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος λόγο του τραυματισμού του. Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Φουντούλης με έξι τέρματα, ενώ οι Γούνας και Ντόσκα πέτυχαν από τέσσερα και τρία ο Βλαχόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 6-1, 7-1, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Φουντούλης 6, Γούνας 4, Ντόσκας 4, Βλαχόπουλος 3, Γεννηδουνιάς 2, Μουρίκης 1, Δερβίσης 1, Μυλωνάκης 1.

ΧΙΟΣ (Δ. Σελετόπουλος): Καρακάσης 1, Γκιάλης 1, Μέλλος 1.

Εύκολα η Βουλιαγμένη το Παλαιό Φάληρο

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο ΝΟΒ, που επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 8-4 στο ντεμπούτο του Κώστα Λούδη στον πάγκο της ομάδας. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα και καθάρισαν το ματς. Οι Βουλγαράκης και Χρυσοσπάθης πέτυχαν από δύο τέρματα, ενώ από πλευράς Φαλήρου ο Γαρδίκας σκόραρε εις διπλούν.

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-0, 3-1

ΝΟΒ (Κώστας Λούδης): Βουλγαράκης 2, Χρυσοσπάθης 2, Αφρουδάκης 1, Καπότσης 2, Παπαδόγκωνας 1.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Γαρδίκας 2, Θεοδωρόπουλος 1, Πέττας 1.

Μοιρασιά στο Ιλίσιο για Παναθηναϊκό και Υδραϊκό

Σπουδαίο ματς διεξήχθη στο Ιλίσιο, με τον Παναθηναϊκό και τον Υδραϊκό να μοιράζονται από έναν βαθμό. Οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν την παράδοση που τους θέλει να έρχονται ισόπαλοι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μένοντας στο 7-7.

Οι γηπεδούχοι έχαναν 6-4 στο τρίτο οκτάλεπτο αλλά με μία αντεπίθεση ολκής ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ σε 7-6. Ωστόσο, ο Φώσκολος έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Μπλάνης για τους φιλοξενούμενους, ενώ για το "τριφύλλι" είχε τρία ο Καρούντζος.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 1-2, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τεό Λοράντος): Βιτέλας 1, Καρούντζος 3, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Γαβαλάς 1

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Δανουρδής 1, Μπλάνης 4, Φώσκολος 1, Στελλάτος 1.

Σούπερ ξεκίνημα Εθνικού

Ο Εθνικός του Φάνη Κουντουδιού πήρε το διπλό στη Γλυφάδα, καθώς επικράτησε 8-3 του ΑΝΟΓ, παίζοντας εξαιρετικά από το ξεκίνημα του αγώνα και χαλάρωσαν μονάχα στο τελευταίο οκτάλεπτο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο μπήκαν στην τελευταία περίοδο και ήταν μπροστά με 7-0, με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν την έκταση της ήττας τους;. Τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν από τον Χαραλαμπόπουλο.

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 0-3, 3-1

ΑΝΟΓ (Μάκης Βολτυράκης): Γιαννόπουλος 1, Κουλιεράκης 1, Σκουμπάκης 1

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Τζώρτζης 1, Αργυρόπουλος 1, Χαραλαμπόπουλος 4, Χονδροκούκης 2.

Σημαντική νίκη για τον Γ.Σ. Ηλιούπολης

Ο τυπικά γηπεδούχος στο κολυμβητήριο του Αλίμου, ΓΣ Ηλιούπολης, επικράτησε με 6-4 της ΝΕΠ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη, έκανε τη διαφορά στο δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα, έφτασε να προηγείται ακόμα και με 6-3 και κατάφερε να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ ως το φινάλε. Από δυο γκολ πέτυχαν οι Λάζαρης και Αθυμαρίτης.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 1-1, 0-1

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμάνης): Καστανάκης 1, Λάζαρης 2, Αθυμαρίτης 2, Κολυβάς 1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ : (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Τουλγαρίδης 1, Καλιοράκης 1, Παπάκος 1, Αντίοχος 1.

Μεγάλο διπλό στο φινάλε ο ΠΑΟΚ

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 10-9 του ΝΟ Καλαμακίου στον Άλιμο με τον Μαζοκοπάκη να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος. Το ματς ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό, αλλά οι παίκτες του Πάνου Βέργου κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 4-3, 2-2

Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Αλέξης Σταϊκόπουλος): Σάντα 2, Αγγελίδης 2, Κατσαούνης 2, Αλεβίζος 2, Πίσσας 1.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Σολανάκης 3, Μαζοκοπάκης 1, Θωμάκος 2, Παπαποστόλου 1, Κουτσιαλής 2, Προσινικλής 1.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 6-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 22-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 3-8

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΠΑΟΚ 9-10

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ