ΠΟΛΟ

Νέα ήττα στο γκολ η Εθνική, με Ιταλία στο χιαστί

Νέα ήττα στο γκολ η Εθνική, με Ιταλία στο χιαστί

Η Ιταλία θα είναι τελικά ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων, μετά την ήττα πάλι στο γκολ (14-15), από την Ισπανία αυτή τη φορά. Τι ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Η Ιταλία θα είναι τελικά ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων, μετά την αποψινή της ήττα (29/7) πάλι στο γκολ (14-15) από την Ισπανία αυτή τη φορά.

Η Ελλάδα έμεινε έτσι στην 4 θέση του Ομίλου της με την αυριανή της αντίπαλο να περνάει 1 στον άλλο αφού νίκησε την Κροατία (12-10) και έτσι να διασταυρώνεται μαζί της στο νοκ άουτ παιχνίδι που θα κρίνει την είσοδο στα ημιτελικά του Μεσογειακού Κυπέλλου.

Η εξέλιξη ήταν συναρπαστική στον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας, που διατηρούσε στο μεγαλύτερο διάστημα του την πρωτοπορία στο σκορ, όμως οι Ισπανοί βρήκαν τον τρόπο να περάσουν μπροστά με 2 γκολ (11-13), 5.21’’ πριν τη λήξη, με τους διεθνείς μας να ισοφαρίζουν (13-13) 3.57’’ (Γαρδίκας), να περνούν μπροστά (14-13) 3.08’’ (Γκιουβέτσης) πριν οι Ισπανοί ξαναπεράσουν στο σκορ (14-15) 1.31’’ και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος στα 16’’ χάσει το πέναλτι που απέκρουσε ο Ισπανός πορτιέρο (Benavides).

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 5-5, 1-2, 4-4

Χατζηθεοδώρου: "Να ηρεμήσουμε για να κερδίσουμε την Ιταλία"

Ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και αποφυγή παιδαριωδών λαθών ζήτησε ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (30/7, 10.20) με την Ιταλία που θα κρίνει την είσοδο ή όχι στην 4άδα του Μεσογειακού Κυπέλλου που διεξάγεται στα Χανιά.

Στις δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός είπε: "Βλέπουμε ως τώρα, σ’ αυτή την διοργάνωση, αυτό που περιμέναμε με βάση τους νέους κανονισμούς. Υψηλά σκορ, με μικρές διαφορές διαφορές στο σκορ και τη νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Επτά ομάδες, όπως ξέραμε, είναι ισοδύναμες και όποια από αυτές βρεθεί στη μέρα της, παίρνει και τη νίκη.

Από την ομάδα μου βλέπω ως τώρα αυτό που περίμενα. Έχουμε μόλις μία βδομάδα προετοιμασίας και δεν ήλθαμε με στόχο το Μεσογειακό Κύπελλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιζητούμε την διάκριση κι εδώ, αλλά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σε περίπου ένα μήνα.

Μας δίνεται η ευκαιρία αύριο, απέναντι στην Ιταλία, να πετύχουμε την δεύτερη μας νίκη στην διοργάνωση και να παίξουμε στα μετάλλια. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να ηρεμήσουμε, να αποφύγουμε τα παιδαριώδη λάθη, που μπορούμε βέβαια να τα διορθώσουμε στο επόμενο διάστημα που μένει για την Ποντγκόριτσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ