ΠΟΛΟ

Ν.Αφρική-Ελλάδα 4-20

Ν.Αφρική-Ελλάδα 4-20

Η εθνική πόλο των γυναικών κατετάγη τρίτη στον Β' Όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Καναδάς το Σάββατο (1/8, 13.30, live από το Sport24.gr) με έπαθλο την πρόκριση στην 8άδα.

Η εθνική πόλο των γυναικών έβγαλε την... υποχρέωση του βραδινού ματς με την αδύναμη Νότια Αφρική. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 κυριάρχησε στο νερό, επικρατώντας 20-4 της Νότιας Αφρικής στην αυλαία των αναμετρήσεων της φάσης των ομίλων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τις διεθνείς και το Σάββατο (1/8, 13.30, live από το Sport24.gr) θα αντιμετωπίσουν τον Καναδά, δεύτερο στον Α' Όμιλο, με στόχο να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Όσον αφορά τον αγώνα με τις Νοτιοαφρικανές οι παίκτριες της εθνικής έδειξαν σοβαρότητα και στα 32 λεπτά του αγώνα, ο Γιώργος Μορφέσης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, ρίχνοντας στο νερό στο δεύτερο ημίχρονο τη Χρυσή Διαμαντοπούλου αντί της Έλενας Κούβδου.

Θυμηθείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα

Μονάχα οι δύο τερματοφύλακες δεν βρήκαν δίχτυα με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να χρίζεται σκόρερ με πέντε γκολ. H νικήτρια του ζευγαριού Καναδάς-Ελλάδα θα παίξει με την Ιταλία που έχει ήδη πάρει την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά ως πρώτη στον όμιλο της. Η Νότια Αφρική θα αγωνιστεί για τις θέσεις 13-16 με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-6, 1-4, 1-5

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (Μ.Ρο): Τόμας, Παρκς, Πέιλι, Βέρσφελντ 2, Σκούλινγκ, Χάλεντορφ, Κέι, Κιλίν, Ο' Χάνλον, Γουάιτ 2, Γκασκόιν.

ΕΛΛΑΔΑ (Γ.Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Σ.Χαραλαμπίδη 2, Κώτσια 2, Μ.Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 5, Ρουμπέση 1, Ι.Χαραλαμπίδη 1, Μανωλιουδάκη 1, Ε.Πλευρίτου 3, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ:

Καναδάς-Ελλάδα

Καζαχστάν-Ολλανδία

ΗΠΑ-Ουγγαρία

Βραζιλία-Κίνα

Στα προημιτελικά βρίσκονται οι:

Ισπανία

Αυστραλία

Ιταλία

Ρωσία

Για τις θέσεις 13-16 θα παίξουν οι:

Νέα Ζηλανδία-Νότια Αφρική

Ιαπωνία-Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ