ΠΟΛΟ

Μυλωνάκης: "Πρόκληση το Σαμαρτζίδης Καπ"

Μυλωνάκης: "Πρόκληση το Σαμαρτζίδης Καπ"
INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη στο Πορτουγκαλέτε την εθνική ανδρών περιμένει η πρόκληση του "Σαμαρτζίδης Καπ" με τη συμμετοχή της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Κροατίας και της Σερβίας.

Ένα... μίνι ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας (4-6/6) στη Νέα Μάκρη. Η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία και η Σερβία είναι οι καλεσμένες της εθνικής ανδρών στο "Σαμαρτζίδης Καπ", το φιλικό τουρνουά που διεξάγεται κάθε χρόνο στη μνήμη του μεγάλου αρχηγού, Νώντα Σαμαρτζίδη.

Η εθνική ανδρών έρχεται από την πρώτη θέση στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε, επικρατώντας των Ισπανών στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης, ο δεύτερος παλαιότερος παίκτης της εθνικής ομάδας μετά τον αρχηγό Χρήστο Αφρουδάκη, δήλωσε σχετικά:

" Αυτά τα τουρνουά αποτελούν για εμάς ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα, να αγωνιστούμε ενάντια σε πολύ καλές ομάδες και να δούμε τις δυνατότητες μας. Είχαμε μια καλή παρουσία στην Ισπανία, δείξαμε πως είμαστε συμπαγής ομάδα και ότι η δουλειά του προηγούμενου διαστήματος αποδίδει καρπούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολύ καλή αμυντική παρουσία και στην επίθεση προσπαθούμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Σίγουρα, το "Σαμαρτζίδης Καπ" είναι κατά πολύ δυνατότερο τεστ για εμάς. Βέβαια η ομάδα είναι κουρασμένη αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι πρόκληση η συμμετοχή πολύ μεγάλων ονομάτων ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μας".

Ο 29χρονος περιφερειακός που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικούς συλλόγους (Εθνικός, Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη) θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ