ΠΟΛΟ

Μυλωνάκης: "Τους στόχους τους γνωρίζουμε όλοι"

Μυλωνάκης: "Τους στόχους τους γνωρίζουμε όλοι"
INTIME SPORTS

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Βλάχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δουλεύει με όλους τους πολίστες του, ενώ δηλώσεις έκανε ο Μανώλης Μυλωνάκης.

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Βλάχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δουλεύει με όλους τους πολίστες μετά την ενσωμάτωση και του Τζέσε Σμιθ. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε πρωινή προπόνηση ενώ για το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο έχει χορηγήσει ρεπό στους αθλητές.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr ): "Τους στόχους για τη φετινή χρονιά τους γνωρίζουμε όλοι. Να προκριθούμε στο Final Six της Βουδαπέστης και να διατηρήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στον Πειραιά. Θέλουμε από την μεριά μας να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Σίγουρα η πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση και σίγουρα υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε από τη διοργάνωση αυτή. Τώρα κάνουμε μια νέα αρχή και όπως είπα και πριν να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα είναι στο χέρια μας!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ