ΠΟΛΟ

Μπήκαν με το δεξί Εθνικός και Γλυφάδα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" / ΟΣΦΠ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" / ΟΣΦΠ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εθνικός και η Γλυφάδας ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη Β φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των γυναικών αφού επιβλήθηκαν επί του Ρεθύμνου και της ΝΕΠ αντίστοιχα.

Η Γρηγοροπούλου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στη νίκη του ΑΝΟ Γλυφάδας πριν λίγη ώρα απέναντι στη ΝΕ Πατρών με 10-6, στην πρεμιέρα της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στη Γλυφάδα.

Η πολίστρια των γηπεδούχων πέτυχε τέσσερα τέρματα και οδήγησε την ομάδα της σε μια σπουδαία επικράτηση, κόντρα σε μια ΝΕΠ που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχος πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 3-1 στην πρώτη περίοδο, προβάδισμα που αύξησε περισσότερο στο δεύτερο οκτάλεπτο φτάνοντας το σκορ στο 5-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου ξεκίνησε λίγο καλύτερα και μείωσε το σκορ σε 7-5, όμως ένα ακόμη δυνατό τέταρτο οκτάλεπτο από τον ΑΝΟΓ δεν της έδωσε δικαίωμα να φτάσει στην ανατροπή. Από δύο γκολ για τη ΝΕ Πατρών πέτυχαν Μοίραλη και Σολανάκη, όπως και η Ελληνιάδη για τις γηπεδούχους.

Σημειώνεται πως στο 1.10 του δευτέρου οκταλέπτου απεβλήθη η Βούλα Μανέτα των φιλοξενούμενων, για διαμαρτυρία στο διαητητή της αναμέτρησης.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Β' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ο Εθνικός, που επικράτησε εκτός έδρας του ΝΟ Ρεθύμνου με 16-9 στο Ηράκλειο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά, με αποτέλεσμα το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρωθεί ισόπαλο. Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη ανέβασε το ρυθμό της και προηγήθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ στο τρίτο "καθάρισε" το παιχνίδι φτάνοντας το σκορ στο 11-6. Πέντε ακόμη τέρματα στην τελευταία περίοδο διαμόρφωσαν το τελικό 16-9 και έδωσαν στους Πειραιώτες την πρώτη τους νικη στη Β' Φάση.

Εννέα διαφορετικές σκόρερ για τον Εθνικό, με τις Νιαρχάκου και Φραγκιουδάκη να πετυχαίνουν από τρία γκολ, ενώ πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ελενη Φαρμάκη του ΝΟΡ, με πέντε τέρματα.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-3, 3-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Κενετίδου, Ελληνιάδη 2, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Ακριτίδου 1, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη 2, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ 9-16

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-5, 1-4, 3-5

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριάνογλου, Στρατιδάκη 2, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 5, Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καριπίδου Η. 2, Φραγγελάκη

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Δουρέκα 1, Βάσιλα 1, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Μιχαηλίδου, Λογοθέτη 2, Νιαρχάκου 3, Φραγκιουδάκη 3, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 2, Τζούρκα, Κατσίμπρη 2

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΕ Πατρών 10-6

ΝΟ Ρεθύμνου – Εθνικός 9-16

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Εθνικός 3

Γλυφάδα 3

ΝΕ Πατρών 0

ΝΟ Ρεθύμνου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

28/11 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ

29/11 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ