ΠΟΛΟ

Μπαίνουν οι μπουλντόζες για τις αυθαιρεσίες

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΑΕΚ, γήπεδο, Νέα Φιλαδέλφεια EUROKINISSI SPORTS

Εγκρίθηκε η άδεια κατεδάφισης του αυθαίρετου γκαράζ των απορριμματοφόρων του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στο Άλσος. Μπαίνουν άμεσα οι μπουλντόζες.

Θέμα χρόνου είναι πλέον και με την... βούλα, η κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στον χώρου του Άλσους πίσω από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Πριν από λίγο ανέβηκε στην Διαύγεια η σχετική απόφαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση, επί της ουσίας εγκρίνεται ακόμα και το αίτημα της ΑΕΚ, να διαθέσει δικά της μηχανήματα, προκειμένου να κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα κτίσματα. Κάτι μάλιστα που πλέον θα γίνει άμεσα. Καθώς άμεση είναι και η ανάγκη να μπει τέλος στην αυθαιρεσία.

Αναλυτικά η απόφαση που "ανέβηκε" στη Διαύγεια:

"Έγκριση διάθεσης συνεργείου από τρίτους για εκτέλεση κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών, στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, στη δημοτική ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, όπως αυτές περιγράφονται στην υπ’αριθμ.6395/1415/95 από 20-03-1995 αμετάκλητη έκθεση αυτοψίας της τέως Δ/νσης Πολεοδομίας & Πολεοδομικών Εφαρμογών της Νομαρχίας Αθηνών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ