ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Υπάρχουν λόγοι για τις εμφανίσεις μας"

Μορφέσης: "Υπάρχουν λόγοι για τις εμφανίσεις μας"

Διαβάστε τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής γυναικών, Γιώργου Μορφέση και της τερματοφύλακα Χρυσής Διαμαντοπούλου μετά την ήττα από τη Ρωσία.

Στην προετοιμασία μετ'εμποδίων αναφέρθηκαν ο Γιώργος Μορφέσης και η τερματοφύλακας της εθνικής γυναικών, Χρυσή Διαμαντοπούλου μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε " μετά τη Σαγκάη (σ.σ. το 2011 η Ελλάδα στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια) επτά νέες παίκτριες μπήκαν στην ομάδα. Για να χτίσεις μια σπουδαία ομάδα χρειάζεται να κάνεις καλή προετοιμασία, να δώσεις πολλούς αγώνες.

Φέτος, εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών, παίξαμε μόλις σε ένα τουρνουά. Ο τελευταίος μας αγώνας πριν από το ευρωπαϊκό ήταν 25 μέρες νωρίτερα και είδατε το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλα λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια και στο σημερινό, αυτοί είναι οι λόγοι για τις εμφανίσεις μας εδώ".

Η 18χρονη τερματοφύλακας πρόσθεσε " οι Ρωσίδες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας. Πέτυχαν πέντε γκολ στην κόντρα και δύο με πέναλτι. Κάναμε κακές επιλογές στην επίθεση. Κάναμε μικρή προετοιμασία, χρειάζεται να γίνουμε καλύτερες και να μην κάνουμε τόσα λάθη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ