ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Είμαστε η κορυφαία ομάδα"

Μορφέσης: "Είμαστε η κορυφαία ομάδα"

Διαβάστε τι δήλωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης και οι διεθνείς μετά τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι διεθνείς παίκτριες σκέφτονται ήδη τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τον προπονητή Γιώργο Μορφέση να υπογραμμίζει πως η εθνική γυναικών συνεχίζει να είναι η καλύτερη ομάδα στο γυναικείο πόλο.

"Η νέα μας προσπάθεια ξεκίνησε εδώ στο Αϊντχόφεν. Πρώτος στόχος μας ήταν η είσοδος στους «4» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η συμμετοχή μας έτσι στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Τον πετύχαμε. Δεύτερος να παίξουμε στα μετάλλια. Τον πετύχαμε.Τρίτος να φτάσουμε στον τελικό. Τον πετύχαμε κι αυτόν. Τον χάσαμε βέβαια, είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά αν πριν 3 χρόνια λέγαμε ότι συμβαίνει αυτό γιατί πήραμε αντί για το χρυσό το αργυρό μετάλλιο, σίγουρα θα μας περνούσαν για τρελούς. Συνεχίζουμε, είμαστε η κορυφαίοι της παγκόσμιας γυναικείας υδατοσφαίρισης. Επόμενος στόχος μας είναι το Προολυμπιακό και η πρόκριση μας στο Λονδίνο", ήταν τα λόγια του κ. Μορφέση.

Η Αντιγόνη Ρουμπέση πρόσθεσε "αλίμονο να σκύψουμε το κεφάλι επειδή χάσαμε στον τελικό. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Χάσαμε ένα αγώνα, αλλά πήραμε το μετάλλιο και πάλι.Δεν τελειώσαμε εδώ, υπάρχει και το Λονδίνο. Ας το πάρουμε εκεί λοιπόν το χρυσό" και η Αγγελική Γερόλυμου ήρθε να συμφωνήσει " είμαστε παγκόσμιες πρωταθλήτριες και γυρίζουμε με ένα ακόμη μετάλλιο από Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά από δεύτερο συνεχόμενο τελικό. Λίγο είναι;".

Η κορυφαία παίκτρια στον κόσμο το 2011, Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε από την πλευρά της " δεν υπάρχει στενοχώρια με την έννοια ότι χάσαμε και χάθηκε ο κόσμος. Ήταν ένας ακόμη τελικός, ο τρίτος συνεχόμενος για εμάς. Δίκαια η Ιταλία μας νίκησε. Η διαφορά στο σκορ άνοιξε πολύ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς. Μπορεί να τις είχαμε κερδίσει σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια μα ο τελικός είναι πάντα τελικός.Από το στόχο μας πάντως δεν ξεφεύγουμε. Θέλουμε να πάμε στο Λονδίνο. Θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα γίνουμε καλύτερες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ