ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Δεν είχαμε αρκετή τύχη"

Μορφέσης: "Δεν είχαμε αρκετή τύχη"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Μορφέση και της αρχηγού Αντιγόνης Ρουμπέση μετά την ήττα της εθνικής γυναικών από την Ιταλία στα πέναλτι.

Η ανανεωμένη εθνική γυναικών δεν κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Παρά την πικρή ήττα στα πέναλτι στην ελληνική ομάδα είναι ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που έγινε.

Η αρχηγός Αντιγόνη Ρουμπέση δήλωσε " δεν μπορούσαμε να δεχθούμε την ήττα, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πετύχαμε ένα εκπληκτικό γκολ, δείγμα του πόσο παθιασμένες ήμασταν. Παίξαμε με την καρδιά μας σήμερα. Αλλά στα πέναλτι όλα είναι 50-50. Είμαι ικανοποιημένη που μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης εξήγησε " παλέψαμε όπως παλεύει μια ελληνική ομάδα. Παρά τα λάθη που κάναμε είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας. Παρουσιάσαμε βελτίωση σε κάθε αγώνα. Προετοιμαστήκαμε για τα πέναλτι, γνωρίζαμε πως το παιχνίδι θα ήταν κλειστό. Είχαμε δει βίντεο, αλλά δεν ήταν αρκετό για να νικήσουμε. Δεν είχαμε αρκετή τύχη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ