ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Όσο πιο ψηλά μπορούμε"

Μορφέσης: "Όσο πιο ψηλά μπορούμε"

Η εθνική νέων γυναικών αναπροσάρμοσε το στόχο της και πλέον αναζητά μόνο την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στον Βόλο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης, μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Ουγγαρίας, με 11-8 -θα διεκδικήσει την 5η θέση με αντίπαλο την Ιταλία-, αναφέρθηκε στο πώς η απογοήτευση των διεθνών μετατράπηκε σε δύναμη και πώς είναι σημαντικό να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά, σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετά την απώλεια της 4άδας:

" Συγχαρητήρια στα κορίτσια, που κατάφεραν να μετατρέψουν τη χθεσινή απογοήτευση σε ενέργεια και ορμή. Αντέστρεψαν εντελώς το κλίμα και μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη. Είναι σημαντικό να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση και να δείξουμε ότι χάσαμε την 4άδα, με μία μόνο ήττα και μια ατυχή εμφάνιση".

Στο σημερινό παιχνίδι η Στεφανία Χαραλαμπίδη σημείωσε 4 γκολ και οδήγησε την Εθνική μας στη νίκη. Όπως παραδέχθηκε η ίδια δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστεί η στενοχώρια της χθεσινής ήττας: " Μιλήσαμε μετά τη χθεσινή ήττα και αποφασίσαμε ότι είναι σημαντικό να βγούμε πέμπτες. Δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσουμε τη στενοχώρια από τη χθεσινή ήττα και την απώλεια της 4άδας. Ο στόχος μας δεν ήταν αυτός, αλλά τώρα είναι σημαντικό να πάρουμε την 5η θέση κόντρα στην Ιταλία".

Ακόμη μια εκ των κορυφαίων σκόρερ, του σημερινού παιχνιδιού, η Ελευθερία Πλευρίτου με 3 γκολ, αναφέρθηκε στο πόσο διδακτική ήταν η χθεσινή ήττα και πως ξεπέρασαν το στενόχωρο κλίμα: " Νομίζω ότι η χθεσινή ήττα αποδείχθηκε πολύ διδακτική. Έτσι σήμερα με υπομονή και συγκέντρωση δείξαμε ότι χάσαμε την 4άδα από ένα ατυχές αποτέλεσμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αύριο με την Ιταλία, γιατί είναι σημαντικό να πάρουμε την 5η θέση και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ