ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι"

Μορφέσης: "Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι"

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της εθνικής νέων γυναικών, Γιώργου Μορφέση και των διεθνών μετά την ήττα από τον Καναδά και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Βόλου.

Σε δύο στοιχεία στο παιχνίδι της εθνικής νέων γυναικών με τον Καναδά στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά. Στις χαμένες ευκαιρίες με τα πολλά δοκάρια και τα λάθη των διαιτητών, του Αυστραλού Μπάρτελς και της Βραζιλιάνας Φλορεστάνο.

" Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Είχαμε αδικαιολόγητη νευρικότητα, που μας οδήγησε σε λάθος επιλογές, πολλές χαμένες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα. Από τη μια η ατυχία και από την άλλη οι δύο διαιτητές που φάνηκαν ανέτοιμοι, για αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά έκαναν λάθη, που δεν γίνονται σε τέτοιο επίπεδο αγώνων. Στο τέλος δείξαμε ότι θα μπορούσαμε, αν είχαμε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι, να ήταν άλλο το αποτέλεσμα".

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας, Χρυσή Διαμαντοπούλου αρκέστηκε να πει "κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση και δεχθήκαμε εύκολα γκολ στην άμυνα. Δείξαμε ψυχή στο τέλος, αλλά μπήκαμε πολύ αργά στο παιχνίδι. Συμβαίνουν όμως αυτά στους αγώνες και συνεχίζουμε".

Τέλος, η Νικόλ Ελευθεριάδου, παίκτρια του Ολυμπιακού πλέον, αναφέρθηκε στην έλλειψη ρυθμού στην επίθεση: " Ήμασταν νωθρές στην επίθεση, και δεν είχαμε τον ρυθμό που έπρεπε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όταν ξέφυγαν και στο σκορ, οι Καναδές χάσαμε τη συγκέντρωσή μας με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθος επιλογές. Στο τέλος δείξαμε ψυχή, ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ