ΠΟΛΟ

Μόνο δύο εκπρόσωποι στην Ευρώπη

Μόνο δύο εκπρόσωποι στην Ευρώπη
INTIME SPORTS

Ολοένα και πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο το ελληνικό πόλο να αντιπροσωπευθεί από μόνο δύο ομάδες (Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη) στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η κατάσταση στην ελληνική υδατοσφαίριση πάει από το κακό στο χειρότερο και τα οικονομικά προβλήματα είναι αυτά που ταλανίζουν τις ομάδες. Οι σύλλογοι δεν μπορούν να αντέξουν ακόμα και απλά έξοδα και για αυτό το λόγο το πιθανότερο είναι την επόμενη περίοδο να έχουμε τη συμμετοχή μόνο δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ας τα δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη είναι οι μόνες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να κάνουν, αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε και ο Νηρέας Λαμίας. Στο πράσινο στρατόπεδο μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί η ομάδα στην Ευρώπη αφού δεν υπάρχουν λεφτά και τα έξοδα είναι σημαντικά.

Στον ΠΑΟΚ είναι πλέον δηλωμένο και επίσημα ότι δεν θα παίξει η ομάδα στο LEN Trophy. Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Νηρέα Λαμίας των πολλών οικονομικών προβλημάτων από την προηγούμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ